Despre Noi

Solicită ofertă!

Completează formularul nostru pentru a primi o ofertă pentru serviciile de care ai nevoie!

De ce să ne alegi
pe noi?

Suntem o echipă de oameni tineri, specializați în crearea de website-uri atât pentru companii care au deja o prezență în online, dar și pentru cele care vor să înceapă. De asemenea, avem o experiență mare cu crearea de aplicații personalizate, atât pe partea de design cât și pe partea de funcționalitate. 

Oferim instruire companiilor pentru a-și gestiona singuri website-ul pe viitor.

Noi ne dorim să oferim mentenanță site-urilor și magazinelor online create de noi, și nu numai.

Înainte de a începe un proiect, întocmim  un plan dezvoltat despre proiect, analizăm piața și propunem sugestii, toate la un preț accesibil, în funcție de dificultatea proiectului. 

Echipa Noastră

Suntem o echipă de profesioniști, tineri, pasionați de domeniul IT și de Digitalizare. Ne dorim să ajutăm pe toate afacerile să se dezvolte și să aibă o prezență online. Credem că vă putem sfătui să alegeți cele mai bune opțiuni pentru tipul de afacere pe care îl aveți.

Aceste statistici ne reprezintă

Alegând să colaborați cu noi vă putem îmbunătăți părerea pe care o au clienții despre afacerea voastră, vă putem crește numărul de comenzi și de clienți, vă facem vizibili la o simplă căutare pe Google.

0 %

mai multă vizibilitate

0 %

mai mulți clienți

0 %

mai multă credibilitate

*Statisticile au caracter informativ.

Clever For You

Valorile Companiei

Calitate
Calitate
Încercăm să ne îmbunătățim munca zi de zi și să oferim partenerilor noștri servicii și produse de cea mai buna calitate ținând cont de solicitările acestora.
Seriozitate
Seriozitate
Seriozitatea este considerată punct forte al companiei noastre. Depunem toate eforturile pentru că serviciile și produsele noastre sa fie livrate la calitatea dorită de partenerii noștri și la termenul stabilit.
Parteneriat
Parteneriat
Scopul nostru și al partenerilor noștri este unul comun, dezvoltarea împreună a businessurilor. Tocmai de aceea ne dorim sa creem parteneriate durabile, bazate pe încrederea reciprocă. De asemenea, compania noastră se aliniază la nevoile și interesele fiecărui client.

Încearcă acum gratuit aplicația noastră pentru HR!

Dacă dorești o organizare mai bună pentru departamentul de HR din cadrul companiei tale, încearcă digitalizarea acestuia prin aplicația CleverHR.